O nama

Beogradska otvorena škola je nastala kao organizacija alternativnog obrazovanja koja već 22 godine uspešno radi na stvaranju elite znanja i pokretačke snage našeg društva. Afirmacijom uloge dodatnog i drugačijeg obrazovanja u sticanju i otkrivanju novih znanja i veština, ogromna većina polaznika različitih programa BOŠ-a iskoristila je retku priliku koja im je pružena da budu otvoreni i prevaziđu ustaljene barijere klasičnog obrazovanja i poslovanja.

Prožimanje različitih ideja i iskustava uvek je bilo najveća vrednost u obrazovnim programima Beogradske otvorene škole. Susreti polaznika koji dolaze iz različitih organizacija i institucija, sa različitih fakulteta, iz različitih gradova i država, daje posebnu dinamiku i raznovrsnost u obrazovnom procesu.

BOŠ na nov način spaja različite sektore društva, uže stručno-profesionalno opredeljenje i najvažnije evropske i demokratske ideje i principe. BOŠ prepoznaje lidere u različitim oblastima, spremne da menjaju i unapređuju sebe, svoje okruženje, institucije, kompanije i organizacije iz kojih dalaze, zajednicu u kojoj žive i rade. One koji će radeći na svom profesionalnom i ličnom razvoju, razvijati i naše društvo i učiniti ga boljim.


Building new and proven influencers


Kontakt

Kontakt osoba:
Evica Kuč
Business Communication Manager
Imejl: evica.kuc@bos.rs

Beogradska otvorena škola
Masarikova 5/16
11000 Beograd
Srbija

Telefon: ( 381) 11 3065 830
Faks: 381 (11) 36 13 112

Imejl: programi@bos.rs

To Top