Upoznaj CEU! - Predstavljanje Centralno-evropskog univerziteta u BOŠ-u

Prednovogodišnje predstavljanje programa stipendija Centralno-evropskog univerziteta (CEU) održaće se u sredu, 28. decembra 2016. godine od 17:30 časova u prostorijama Beogradske otvorene škole. Ideja ovog druženja je da zainteresovanim studentima približimo mogućnost studiranja na Centralno-evropskom univerzitetu u Budimpešti, da ih upoznamo sa postojećim master i doktorskim programima, kao i sa dostupnim stipendijama.

Oni koji budu prisustvovali događaju, dobiće i korisne savete u vezi sa pripremom prijave za CEU.

Zainteresovani studenti imaće priliku da od Sare Penđer, koordinatorke CEU Alumni kluba u Srbiji i alumnistkinje CEU-a, čuju više informacija o metodama i tehnikama učenja na CEU-u, kao i aktivnostima CEU Alumni kluba u Srbiji.

Iskustva u vezi sa studiranjem na CEU-u, posetioci događaja moći će da čuju i od alumnista ovog univerziteta, a imaće prilike i da im postavljaju pitanja.

Centralno-evropski univerzitet nudi čak 39 MA i PhD programa u oblasti društveno-humanističkih nauka, a poznat je po velikom broju stipendija koje dodeljuje studentima, pa je tako u školskoj 2015/2016. godini više od 85% studenata dobilo neki vid finansijske pomoći.

Rok za prijavu na neki od master ili doktorskih studija je 1. februar 2017. godine.

Više o samom konkursu možete pročitati ovde.

Molimo sve zainteresovane da svoje prisustvo na događaju potvrde slanjem poruke na mejl akademsko.savetovanje@bos.rs najkasnije do utorka 27. decembra 2016. godine.

22.12.2016.
Najave