„Kako muzika može da unapredi naše poslovne performanse?" – Predavanje BOŠ-a i ACI Serbia

Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Asocijacija ACI Serbia - Udruženje banaka Srbije, organizovali su predavanje na temu „Kako muzika može da unapredi naše poslovne performanse?", u četvrtak 23. februara u prostorijama Beogradske otvorene škole.

Predavanje je održao prof. dr Predrag Mitrović, specijalista interne medicine, kardiolog u Urgentnom centru Beograd, a takođe i profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Predstavnici Asocijacije ACI Serbia imali su priliku da sa predavačem razgovaraju o tome na koji način muzika može da utiče na produktivnosti u radnom okruženju i kako pravilno izabrana muzika može da doprinese većem uspehu u poslu.

Koja vrsta muzike nam pomože u koncentraciji, a koja u kreativnosti na poslu, zašto se preporučuje da muzika koju slušajmo ima tempo od 60 bita u minuti, su neke od teme na koje se razgovaralo tokom predavanja. Prof. dr Predrag Mitrović je saradnik Beogradske otvorene škole, a poseban doprinos je napravio u oblasti primene muzike u lečenju kardiovaskularnih bolesnika. Kroz diskusiju i brojna pitanja razgovaralo se i o različitim aspektima uticaja muzike na naše psiho-fizičko stanje.

Beogradska otvorena škola i Asocijacija ACI Serbia - Udruženje banaka Srbije nastavljaju saradnju i kroz druge aktivnosti.

24.02.2017.
Najave