Beogradska otvorena škola dobila priznanje od Fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije“

Beogradska otvorena škola dobila priznanje od Fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije“

U subotu, 17. decembra, Beogradska otvorena škola je dobila priznanje od Fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) kao zahvalnost za posvećenost i podršku u razvoju RNIDS-a tokom proteklih 10 godina. Na svečanosti koju je organizovao RNIDS povodom 10 godina postojanja i rada ove organizacije, u ime Beogradske otvorene škole priznanje je primila Vesna Đukić, generalna direktorka.

Jubilarna priznanja dodeljena su zaslužnim pojedincima, organizacijama i institucijama koje su u svom radu doprinele nastanku i razvoju interneta u Srbiji i Fondacije RNIDS. Pre 10 godina na osnivačkoj skupštini i u potpisivanju ugovora o osnivanju učestvovale su brojne organizacije među kojima su: AgitPROP, Beocity, Beogradska otvorena škola, BeotelNet-ISP, BizNet, Centar za razvoj Interneta, Esteh, Elektrotehnički fakultet u Beogradu, EUnet, I net, Loopia, Matematički fakultet u Beogradu, Neobee, PCS - SezamPro, Sinfonika, StanCo i YUBC System.

Beogradska otvorena škola je godinama kroz svoje aktivnosti radila na promociji i značaju internet tehnologija, a prva u Srbiji je počela da koristi internet kao sredstvo u edukaciji, odnosno počela je da primenjuje e-learning u svojim programima.

                                                                

22.12.2016.
Vesti
Najave