Timski rad i unapređivanje zapošljivosti sa redakcijom „Mingl“-a

Timski rad i unapređivanje zapošljivosti sa redakcijom „Mingl“-a

Obuka za članove i članice redakcije portala za mlade Mingl održana je u subotu, 25. marta, u prostorijama Beogradske otvorene škole. Obuka, koju su držale članice profesionalnog tima Beogradske otvorene škole, sastojala se od radionica na teme timskog rada, savremenog pojma karijere, pisanja CV-ija i motivacionog pisma.

Prvi deo obuke bio je rezervisan za radionicu o timskom radu, koju je vodila Bojana Jevtović. Na zanimljiv i interaktivan način predstavljena im je ova tema, kroz teorijski, tako i kroz praktični deo.

Nakon ove teme, članovi i članice redakcije su imali priliku da čuju nešto više o temi savremenog pojma karijere, od Jelene Manić Radoičić, programske menadžerke u oblasti unapređivanja zapošljivosti. Šta znači karijera, kako je planirati, kako odabrati adekvatan pravac usmerenja - neka su od pitanja koja su obrađivana kroz ovu radionicu.

O pravilnom pisanju CV-ija i svemu onome što CV treba odnosno ne treba da sadrži, razgovarali su sa Tamarom Stanojević. Pored CV-ija, sastavni deo svake aplikacije, bila ona poslovna ili akademska obavezno je i motivaciono pismo. Ovu temu, kroz praktične primere, približila im je Ana Stevanović.

Čitajte nas na www.mingl.rs.

27.03.2017.
Vesti
Najave