BOŠ predstavio Centralno-evropski unverzitet u okviru Sajma američkih koledža u Domu omladine

26. Sep 2016.
BOŠ predstavio Centralno-evropski unverzitet u okviru Sajma američkih koledža u Domu omladine

Beogradska otvorena škola (BOŠ) predstavila je Centralno-evropski univerzitet (CEU) u okviru Sajma američkih koledža koji je održan u nedelju 25. septembra 2016. godine u Domu omladine Beograda.Posetioci Sajma mogli su da dobiju informacije o procesu i rokovima prijave na studije, različitim programima master i doktorskih studija, kao i mogućnostima za dobijanje stipendija. Zainteresovani su imali priliku da porazgovaraju sa troje alumnista koji su na CEU-u pohađali master programe školske 2015/2016. godine i od kojih su mogli da čuju iskustva i utiske o pojedinačnim departmanima, životu u studentskom kampusu, druženju sa studentima iz različitih država, ali i o životu u Budimpešti.

BOŠ je već trinaest godina lokalni predstavnik Centralno-evropskog univerziteta, akreditovanog u SAD i do sada je više od 220 studenata iz Srbije dobilo neki vid stipendije za različite programe master i doktorskih studija.

Treći po redu Sajam američkih koledža organizovao je Međunarodni akademski centar, zajedno sa Ambasadom SAD u Beogradu, a u okviru Sajma predstavljene su brojne američke visokoškolske ustanove kao i neke od prestižnih američkih škola.

Najave
Vesti