Predstavljen novi tim CEU Alumni kluba u Srbiji

07. Nov 2016.
Predstavljen novi tim CEU Alumni kluba u Srbiji

Na sastanku Alumni kluba Centralno-evropskog univerziteta (CEU) koji je održan u petak 4. novembra 2016. godine, okupljenim alumnistima predstavio se novi tim alumni kluba, koji čine Sara Penđer i Nikola Burazer koji će koordinisati aktivnostima CEU Alumni klub u Srbiji tokom 2017. i 2018. godine.

Sara i Nikola, koji su CEU pohađali u školskoj 2015/2016. godini, prijavili su se za pozicije tim lidera sa ciljem da svojim zalaganjem i uključivanjem što većeg broja alumnista u aktivnosti Alumni kluba doprinesu jačanju CEU Alumni kluba u Srbiji. Alumnistima je na sastanku predstavljen plan aktivnosti koje imaju za cilj da promovišu CEU na fakultetima, sajmovima obrazovanja i javnim prezentacijama. Na agendi sastanka, našle su se i teme u vezi sa aktivnostima i projektima u koje alumnisti mogu da se uključe u cilju jačanja CEU Alumni kluba u Srbiji, što je omogućeno programom finansiranja aktivnosti Alumni klubova (CEU Alumni grant program). Plan je da se ojača CEU alumni mreža u Srbiji i da se članovi podstaknu na učešće u aktivnostima kluba, kako bi se što bolje iskoristili potencijali koje nudi alumni mreža, u vidu znanja i ekspertize.

Alumnisti, koji su i do sada učestvovali u aktivnostima u okviru promotivne kampanje CEU-a, pokazali su interesovanje i želju da se i u buduće nastave ovu praksu i doprinesu osnaživanju i povezivanju alumnista CEU-a kako u Srbiji tako i u regionu.

Najave
Vesti