Predstavljanje CEU-a na Fakultetu političkih nauka

12. Dec 2016.
Predstavljanje CEU-a na Fakultetu političkih nauka

Beogradska otvorena škola (BOŠ) predstaviće studentima Fakulteta političkih nauka u Beogradu mogućnosti za nastavak školovanja na Centralno-evropskom univerzitetu (CEU) u Budimpešti. Prezentacija će se održati u sredu 14. decembra od 16h u slušaonici 1 na Fakultetu političkih nauka. Zainteresovani studenti moći će da čuju više o dostupnim master i doktorskim programima, procesu prijave na CEU, kao i o mogućnostima za dobijanje stipendije.

Centralno-evropski univerzitet, koji je akreditovan u SAD, nudi čak 39 multidisciplinarnih programa, na 13 različitih departmana, pre svega u oblasti društveno-humanističkih nauka. Neki od departmana su departman za političke nauke, međunarodne odnose, studije nacionalizma, studije roda, politike zaštite životne sredine i brojni drugi. CEU je poznat po tome što obezbeđuje veliki broj stipendija za studente, pa je tako u školskoj 2015/2016. godini čak 85% studenata dobilo neki vid finansijske pomoći.

Studenti koji budu došli na prezentaciju imaće priliku da čuju iskustva alumnista CEU-a, kao i da im postave pitanja u vezi sa samim studijama, predavanjima i ispitima, ali i životom u mađarskoj prestonici.

Rok za prijavu na CEU je 1. februar 2017. godine. Za dodatne informacije u vezi sa studiranjem na Centralno-evropskom univerzitetu možete nam pisati na mejl akademsko.savetovanje@bos.rs i zakazati individualne konsultacije. 

Najave
Vesti