21. Sep 2010.

Konferencija za štampu povodom projekta „Civilno društvo Srbije u procesu EU integracija: usvajanje vrednosti i unapređenje dijaloga“

Beogradska otvorena škola i Fondacija Fridrih Ebert, predstavili su projekat „Civilno društvo Srbije u procesu EU integracija: usvajanje vrednosti i unapređenje dijaloga“ (Net2Dialogue) na konfrenciji za štampu 21. septembra 2010.

 Cilj projekta je razvoj održivog dijaloga između organizacija civilnog društva iz Srbije i EU, koje deluju u oblasti zaštite životne sredine, i predstavnika zakonodavnih i izvršnih vlasti. Njihovo zajedničko učešće u primeni zakona i kreiranju politika zaštite životne sredine, značajno će doprineti unapređenju kvaliteta svakodnevnog života građana i bržoj integraciji Srbije u Evropsku uniju. Na konferenciji u Medija centru govorili su: Oliver Dulić, ministar životne sredine i prostornog planiranja, Vensan Dežer (Vincent Degert), šef delegacije Evropske unije u Srbiji, Vesna Đukić, generalna direktorka Beogradske otvorene škole, Mihael Erke (Michael Ehrke), direktor kancelarije Fondacije Fridrih Ebert u Beogradu i Milica Delević, direktorka Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na http://net2dialogue.bos.rs/press

Vesti