13. Oct 2010.

Početak obrazovnog modula: „Evropske integracije i lokalne politike razvoja“

Centar za evropske integracije (CEI) Beogradske otvorene škole (BOŠ) 12. oktobra 2010. godine započeo je realizaciju drugog obrazovnog modula „Evropske integracije i lokalne politike razvoja“ u okviru projekta „Uključi Beograd – oblikovanje lokalnih politika razvoja u procesu evropskih integracija kroz aktivnije i odgovornije delovanje organizacija civilnog društva“ .

Kroz seriju interaktivnih predavanja, radionica i vežbi, polaznici obrazovnog programa, predstavnici 15 organizacija civilnog društva sa teritorije grada Beograda, su imali priliku da steknu nova i prodube postojeća znanja o učešću organizacija civilnog društva u  procesu kreiranja lokalnih politika razvoja posebno omladinskoj i politici zapošljavanja, sa dosta primera dobre prakse.

Aktivnosti na obrazovnom programu se nastavljaju sledeće nedelje kroz forumsku debatu na kojoj će polaznici na jedan interaktivan način, koristeći forum specijalno dizajniran za potrebe ovog obrazovnog programa, nastaviti da se bave različitim lokalnim politikama razvoja značajnim za proces u evropskih integracija.

Vesti