25. Nov 2014.

Tweet chat #MojaEvropa sa Nenadom Borovčaninom

U okviru info dana Ministarstva omladine i sporta na temu „Mladi i evropske integracije“ koji se održao u ponedeljak 24. novembra 2014. godine, Beogradska otvorena škola u saradnji sa Ministarstvom organizovala je Tweet chat sa državnim sekretarom, Nenadom Borovčaninom.

Državni sekretar, Nenad Borovčanin je u okviru tweet chata-a odgovarao na pitanja od 12 do 13 časova. Haš tag za postavljanje pitanja bio je  #Moja Evropa.

Tema Tweet chat-a #MojaEvropa bila je „Mladi i evropske integracije“. Tweet chat je osmišljen s ciljem da mladi aktivni na društvenoj mreži Twetter učestvuju u javnoj diskusiji o procesu evropskih integracija, kažu svoje mišljenje i postave pitanje državom sekretaru o njihovoj ulozi i mestu u celokupnom procesu.

Tweet chat #MojaEvropa organizovala je Beogradska otvorena škola @CEI_BOS uz podršku Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije@SEIOrs u okviru projekta „Evropa za poneti – unapređenje informisanja mladih o Evropskoj uniji i procesu evropskih integracija“.

Vesti