30. Nov 2015.

Održana konferencija u Požegi "Razgovori o životnoj sredini i klimatskim promenama"

U Požegi, 26. i 27. novembra, Beogradska otvorena škola organizovala je konferenciju  „Razgovori o životnoj sredini i klimatskim promenama“

Konferencija je okupila Savete za zaštitu i unapređenje životne sredine (Zeleni saveti) Zlatiborskog Okruga  i organizovana je kao dinamični susret predstavnika Zelenih saveta sa stručnjacima, poslovnim ljudima i službenicima jedinica lokalnih samouprava koji su razmenili svoja iskustva i ideje.  Predstavnike na konferenciji imali su Zeleni saveti opština Arilje, Bajina Bašta i Nove Varoši, gradova Užica i Kraljeva, kao i predstavnici lokalnih samouprava iz Priboja i Požege.

Skupu je prisustvovala i Regionalna razvojna agencija „Zlazibor“, kao i regionalni odbori za zaštitu životne sredine i odbor za biomasu.

U sklopu konfeerncije, otvorena je izložba fotografija „Pravo na reku“, 26. novembra u Klubu mladih u Požegi. Izložba je bila otvorena za posetioce sve do 3.decembra. Više o izložbi možete pogledati na internat stranici inicijative „Pravo na reku“.

Program konferencije možete pogledati ovde.

Vesti