30. Oct 2012.

Predstavljeni rezultati projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji''

Predstavljeni rezultati projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji''

Centar za evropske integracije Beogradske otvorene škole i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije organizovali su završnu konferenciju za štampu prezentaciji rezultata projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji'' 30. oktobra 2012. godine u Medija centru.

Na završnoj konferenciji predstavljeni su krajnji rezultati projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji'', (realizovanog u periodu novembar 2010 – oktobar 2012) koji je realizovan kao nastavak projekta ’’Jačanje kapaciteta uprave za integraciju Srbije u Evropsku uniju’’ (realizovanog u periodu decembar 2008 – avgust 2010). Prisutnima su se obratili: Rodžer Jorgensen, prvi sekretar Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, Srđan Majstorović, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Vladimir M. Pavlović, koordinator Centra za evropske integracije Beogradske otvorene škole.

Ovaj projekat je sproveden u partnerstvu između Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Beogradske otvorene škole. Projekat je finansijski podržalo Ministarsvo inostranih poslova Kraljevine Norveške kroz program bilateralne saradnje Vlada Kraljevine Norveške i Republike Srbije.

Prezentaciju rezultata projekta možete preuzeti OVDE.

Vesti