30. Oct 2012.

Predstavljeni rezultati projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji''

Centar za evropske integracije Beogradske otvorene škole i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije organizovali su završnu konferenciju za štampu prezentaciji rezultata projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji'' 30. oktobra 2012. godine u Medija centru.

Na završnoj konferenciji predstavljeni su krajnji rezultati projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji'', (realizovanog u periodu novembar 2010 – oktobar 2012) koji je realizovan kao nastavak projekta ’’Jačanje kapaciteta uprave za integraciju Srbije u Evropsku uniju’’ (realizovanog u periodu decembar 2008 – avgust 2010). Prisutnima su se obratili: Rodžer Jorgensen, prvi sekretar Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, Srđan Majstorović, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Vladimir M. Pavlović, koordinator Centra za evropske integracije Beogradske otvorene škole.

Ovaj projekat je sproveden u partnerstvu između Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Beogradske otvorene škole. Projekat je finansijski podržalo Ministarsvo inostranih poslova Kraljevine Norveške kroz program bilateralne saradnje Vlada Kraljevine Norveške i Republike Srbije.

Prezentaciju rezultata projekta možete preuzeti OVDE.

Vesti