Zimska škola timskog rada na „Studijama budućnosti“

Studenti XXIII generacije Beogradske otvorene škole su u periodu od 3. do 6. marta 2016. godine, pohađali su Zimsku školu timskog na planini Tari.

Studenti su bili u prilici da oprobaju kako funkcionišu kao timski igrači kao i da osete koja im uloga u timu najbolje pristaje. Pored toga, obrađivane su i teme pregovaranja, interesa i konflikata u timu. Trenerski tim činili su Vesna Đukić, generalna direktorka Beogradske otvorene škole; Milorad Bjeletić, izvršni direktor Beogradske otvorene škole i Vladimir Pavićević, akademski savetnik Studija budućnosti Beogradske otvorene škole.


Mimo radnih sesija posvećenih temi timskog rada, studenti su svoje timske veštine jačali i tokom pauza – u neformalnim druženjima, specijalnom kvizu „BOŠoteka“ i drugim sadržajima koji su organizovani u okviru Zimske škole.

Studenti nakon tradicionalne Zimske škole timskog rada nastavljaju sa aktivnostima u okviru redovnih i specijalnih predavanja na modulima Budućnost države i društva II i modulu Pogledi ka Evropi.

Kontakt

Adresa:
Beogradska otvorena škola
Masarikova 5/16
11000 Beograd
Srbija

Tel: +381 11 30 65 830
Faks: +381 11 36 13 112
Imejl: daus@bos.rs