Održana prezentacija programa „Studije budućnosti“

Prezentacija programa "Studije budućnosti" održana je u sredu, 22. juna 2016. godine u prostorijama Beogradske otvorene škole (BOŠ).

Tim obrazovnog programa "Studije budućnosti" poželeo je dobrodošlicu zainteresovanim studentima i upoznao ih sa osnovnim idejama Beogradske otvorene škole. Nakon toga, usledila je interaktivna radionica, gde su studenti imali zadatak da po oblastima istraže detalje i zanimljivosti u vezi sa jednogodišnjim studijama, a u tome su im pomogli studenti prethodnih generacija.

Razgovorom i odgovaranjem na sve nedoumice razjašnjeni su svi detalji oko procesa selekcije studenata 24. generacije.

Program „Studije budućnosti“ temelji se na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu prakse i pisanju završnog rada. Kroz „Studije budućnosti“, baveći se strateškim pitanjima na inovativan i izazovan način, studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem njihove lokalne primene. Sa inspirativnim predavačima diskutuje se na brojne teme kroz predavanja organizovana u četiri nastavna modula tokom dva semestra.

Programom se nastoji da se mladi ljudi obrazuju tako da budu sposobni da se snalaze i izvan svoje struke, kao i da stečena znanja na najbolji način primene u praksi u svom budućem profesionalnom okruženju.

Program je namenjen studentima koji dolaze sa svih fakulteta svih univerziteta u Beogradu, a u oktobru 2016. će biti studenti završne godine osnovnih studija, apsolvetni ili studenti master studija.

Podsećamo sve zainteresovane studente da je upis nove generacije studenata otvoren do 1. jula 2016. godine. Sve informacije u vezi sa upisom možete pogledati na http://old.bos.rs/daus

Kontakt

Adresa:
Beogradska otvorena škola
Masarikova 5/16
11000 Beograd
Srbija

Tel: +381 11 30 65 830
Faks: +381 11 36 13 112
Imejl: daus@bos.rs