BOŠ otvorio vrata XXIV generaciji "Studija budućnosti"

Beogradska otvorena škola (BOŠ) upisala je XXIV generaciju studenata i studentkinja na obrazovni program „Studije budućnosti“. U ponedeljak, 10. oktobra 2016. godine, dobrodošlicu novoj generaciji poželeli su zaposleni Beogradske otvorene škole. 


Nakon predstavljanja timova škole, Bojana Jevtović, iz BOŠ-a, održala je prvo predavanje na modulu Veštine za budućnost na temu "Upravljanje karijerom". 

Studenti i studentkinje XXIV generacije Beogradske otvorene škole imaće priliku da u akademskoj 2016/2017. godini pohađaju module: Budućnost države i društvaVeštine za budućnost, Budućnost države i društva znanja Pogledi ka Evropi. Takođe, biće deo generacije koja će program prakse obaviti u jednoj od 17 partnerskih organizacija i institucija, a kao krunu njihovog rada očekujemo e-izdanje Zbornika završnih radova Beogradske otvorene škole u kojem će svoje mesto pronaći akademski radovi i predlozi za praktičnu politiku studenata i studentkinja.

Ova generacija, kao i prethodna, nastavlja da bude deo programa A2S (Alumni2Students). A2S program ima za cilj da studente BOŠ-a poveže sa eminentnim alumnistima, koji su se ostvarili na profesionalnom i ličnom planu i koji svojim bogatim iskustvom i stečenom mudrošću mogu da ponude neprocenjivo znanje i naučene lekcije, kakvih nema u knjigama ni na internetu. Sa druge strane, alumnisti će imati prilike da razgovaraju sa budućim liderima i  nosiocima društvenih promena u našoj zajednici i steknu bolji uvid, ali i utiču na poglede novih generacija BOŠ-ovaca.

Upoznajte XXIV generaciju studenata i studentkinja.

Nastavu na programu nastavljamo u sredu, 12. oktobra 2016. godine, kada će studenti i studentkinje imati priliku da čuju nešto više na temu povezanosti interneta i demokratije, nakon čega sledi psihološka radionica Anke Marjanović Radonjić.

Kontakt

Adresa:
Beogradska otvorena škola
Masarikova 5/16
11000 Beograd
Srbija

Tel: +381 11 30 65 830
Faks: +381 11 36 13 112
Imejl: daus@bos.rs