BOŠ: Dodeljene diplome studentkinjama i studentima XXIII generacije „Studija budućnosti“

U četvrtak, 8. decembra 2016. godine, u okviru konferencije Move.Link.Engage, održana je svečana dodela diploma studentkinjama i studentima XXIII generacije obrazovnog programa „Studije budućnosti“ Beogradske otvorene škole. Ove godine svečanost dodele diploma održana je u Muzeju istorije Jugoslavije.

Gostima konferencije obratili su se koordinatorka obrazovnog programa Danijela Grubnić i predsednik Upravnog odbora Beogradske otvorene škole Čedomir Čupić. Istaknut je značaj alumni mreže Beogradske otvorene škole koja broji 1100 članova, koji zauzimaju značajne rukovodeće pozicije u zemlji i inostranstvu. Takođe, istaknuti su ciljevi koje Beogradska otvorena škola uspešno ostvaruje već 24 godine, a koji se pre svega odnose na oblikovanje mladih u lidere i nosioce društvenih promena putem našeg programa neformalnog obrazovanja.

Nakon uručenja diploma studentkinjama i studentima XXIII generacije, i njihovog svečanog prijema u alumni mrežu, usledilo je i svečano predstavljanje nove, XXIV generacija studenata, koji će tokom akademske 2016/17. godine pohađati obrazovni program „Studije budućnosti“.

U nastavku večeri usledio je koktel u Muzeju istorije Jugoslavije i druženje XXIII i XXIV generacije i učesnika konferencije Move.Link.Engage.  

Kontakt

Adresa:
Beogradska otvorena škola
Masarikova 5/16
11000 Beograd
Srbija

Tel: +381 11 30 65 830
Faks: +381 11 36 13 112
Imejl: daus@bos.rs