PolitiKAS: Početak akademske godine obeležen u BOŠ-u

Polaznici 7. generacije obrazovnog programa „PolitiKAS“ počeli su aktivnosti na programu u utorak, 6. oktobra 2015. godine. Pre zvaničnog početka program, prisutnima su se obratili i pozdravili ih Vesna Đukić, generalna direktorka Beogradske otvorene škole, Gordana Pilipović, Fondacija Konrad Adenauer i Nataša Malinović, koordinatorka obrazovnog programa „PolitiKAS“. Nešto više o temama koje ih čekaju u okviru modula Evropske integracije čuli su od voditelja modula, Vladimira Pavlovića.

Odmah nakon predstavljanja polaznika, profesor dr Nebojša Vladisavljević sa Fakulteta političkih nauka razgovarao je sa polaznicima na temu „Demokratizacija u Srbija nakon 5. oktobra“. Vladimir Međak, pomoćnik direktora u Kancelariji za evropske integracije Vlade Srbije, predstavio je polaznicima put Srbije od SSP-a do danas, kada je proces evropskih integracija u pitanju.

Polaznici na obrazovnom programu „PolitiKAS“ imaće priliku da sa različitim predavačima razgovaraju na teme u okviru modula Politika I i Evropske integracije tokom jesenjeg semestra u akademskoj 2015/2016. godini.

06. Oct 2015.